Service na verkoop

Geniet van onze uitmuntende service na verkoop.

Unknown

Onderhoud

Onze technische dienst voorziet op de gepaste momenten het onderhoud van uw SteamBlaster®. Het onderhoud kan zowel bij u terplaatse worden uitgevoerd ofwel komen wij uw machine halen en brengen we hem ook weer terug. Ook kunt u op afspraak uw machine bij ons brengen en weer ophalen als hij klaar is. Na het onderhoud van uw machine wordt deze volledig getest op werking en veiligheid zodat u nadien weer zorgeloos aan de slag kunt.

image001 e1608031829122

Storing / Herstelling

Onze technische dienst is uitgerust met de meest courante wisselstukken om uw machine in geval van defect binnen de kortst mogelijke tijd weer werkend te krijgen. Moest er onverhoopt iets defect gaan dat niet op voorraad is kunnen we rekenen op de 24 uur service van de fabriek. Wij doen er alles aan om uw eventuele stilstand tot het minimum te beperken.

Onderdelen

Onderdelen / accesoires

Voor alle onderdelen of accessoires kunt u altijd terecht bij ons. Wij kennen uw machine van binnen en buiten en kunnen u perfect adviseren over de beschikbare toebehoren. Wilt u bijvoorbeeld een andere lans of een nieuwe pistool dan zetten we deze voor u in elkaar met de juiste koppelingen zodat u er direct mee kunt werken. We zorgen tevens voor de juiste (kwaliteit) van wisselstukken zoals reserve filters, hogedruk slangen, koppelingen, spuitnozzels en waterontharder zodat u zorgeloos en veilig kunt werken.

Probeer de SteamBlaster®

Informeer zeker naar onze leasing formules.